Ποιοι Είμαστε

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΡΜΠΟΣ

 

Σας καλωσορίζω στους Thunders Soccer School, μία ακαδημία ποδοσφαίρου που δημιουργήθηκε από ανθρώπους που αγαπούν το ποδόσφαιρο και αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για έναν κοινό σκοπό.

Πρόθεσή μας δεν είναι μόνο η μεταλαμπάδευση των μυστικών του αθλήματος στα νέα παιδιά, αλλά και η ενίσχυση των ηθικών αξιών, που θα επιτρέψει στους μικρούς μας φίλους να διακριθούν τόσο για τις αθλητικές τους επιδόσεις, όσο και για το ήθος τους εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ

Στους Thunders Soccer School επιδιώκουμε να ξεφύγουμε από τα στενά όρια μίας ακόμα ακαδημίας ποδοσφαίρου. Θεωρούμε άλλωστε πως εκτός από αθλητές εκπαιδεύουμε και ανθρώπους, κάτι που αυτόματα μεγιστοποιεί τόσο τις ευθύνες μας, όσο και τις υποχρεώσεις μας.

Θέλουμε να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά ώστε να κατανοήσουν από μικρή ηλικία τις αξίες του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα και να αναπτύξουν αρετές όπως η συνεργασία, η πειθαρχία και φυσικά ο σεβασμός απέναντι σε συμπαίκτες και αντιπάλους. Η συνεργασία μας με έμπειρους προπονητές  μας επιτρέπει να επικεντρωνόμαστε στην ποιοτική και μακροχρόνια εκπαίδευση των αθλητών μας.

Για εμάς το αποτέλεσμα περνά σε δεύτερη μοίρα, δεν αποτελεί αυτοσκοπό και προχωρούμε βήμα-βήμα. Μόνο υπό αυτές τις συνθήκες τα παιδιά θα εξελιχθούν αθλητικά και θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους. Κάτι που κρίνεται απαραίτητο για την μετέπειτα επαγγελματική τους σταδιοδρομία, σε όποιον τομέα και αν δραστηριοποιηθούν.

Επιθυμούμε να καλλιεργήσουμε την αγάπη των παιδιών για το ποδόσφαιρο. Το προπονητικό πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο κατά τέτοιο τρόπο, ώστε οι μαθητές να προπονούνται με χαρά και όρεξη για μάθηση, ενώ συνάμα θέλουμε και να αναδείξουμε το φυσικό ταλέντο κάθε παιδιού ξεχωριστά.

Το προπονητικό μας πρόγραμμα βασίζεται πάνω σε  οργανωτικές δομές και ποικίλει ανάλογα με τις ανάγκες του παίκτη κάθε στιγμή. Φροντίζοντας να υπάρχουν διαφορετικά περιεχόμενα στις προπονήσεις, δεδομένων των αναγκών κάθε παιδιού.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Teamwork

Ομαδικότητα

Για εμάς πάνω από όλα είναι η ομάδα, το σύνολο.

Αυτό θέλουμε εμφυσήσουμε στα παιδιά.

Να καταλάβουν την έννοια αλλά και την αναγκαιότητα της συνεργασίας, εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων.

Humility

Ταπεινότητα

Στο ποδόσφαιρο, όπως φυσικά και τη ζωή, θα συναντήσουμε καλές και κακές στιγμές.

Στην πρώτη περίπτωση πρέπει να παραμένουμε ταπεινοί και σεμνοί.

Η αλαζονεία και η υπεροψία αποτελούν κακούς συμβούλους.

Unique

Μοναδικότητα

Στο Thunders Sports Academy ενισχύουμε την αυτοπεποίθηση και τον αυτοσεβασμό.

Επιτρέπουμε την ελεύθερη έκφραση των μικρών μας αθλητών και θέλουμε να τους βοηθήσουμε ώστε να πιστέψουν στον εαυτό τους.

New Thiking

Νέα Σκέψη

Ποτέ δεν πρέπει να παραμένουμε προσηλωμένοι και δογματικοί σε μία άποψη.

Μαθαίνουμε, εξελισσόμαστε και μεταφέρουμε τις γνώσεις που αποκτούμε.

Discipline

Πειθαρχία

Πρόκειται για μία αρετή που πρέπει να διδάξουμε στα παιδιά, ώστε μεγαλώνοντας να πετύχουν πιο εύκολα τους στόχους τους, αγωνιστικούς και μη.

Κατακτάται δύσκολα, αλλά αποτελεί χρέος μας να προσπαθήσουμε.

Enjoy

Χαρά

Ποιος ο σκοπός να παίζεις ποδόσφαιρο εάν δεν χαίρεσαι για αυτό που κάνεις;

Αυτό αναζητούμε στο Thunders Sports Academy.

Χαμογελαστά πρόσωπα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

Respect

Σεβασμός

Η βασική αρχή του αθλήματος.

Πρέπει να σέβεσαι τόσο τους συμπαίκτες σου και τους αντιπάλους, όσο και τους προπονητές, τους διαιτητές και τους φιλάθλους.

Για να πάρεις το μάξιμουμ από την ομάδα σου, θα πρέπει να εκτιμήσεις την προσπάθεια που γίνεται από όλους.

Skills

Δεξιότητα

Οι δεξιότητες απορρέουν από το ταλέντο και σκοπός μας είναι η εξέλιξη και ανάπτυξή τους.

Τις επιζητούμε, αλλά την ίδια στιγμή δεν προσφέρουν εξασφαλισμένη επιτυχία.

Μενού